Skip to main content
XS SM MD LG XL

Tarieven & vergoeding

Voor behandelingen reflexzonetherapie in de praktijkruimte:

Volwassenen
Consult (totale duur 1 uur) € 64,--
Consult (totale duur 1,5 uur) € 82,--

Voor kinderen tot 10 jaar
Bij behandeling van kinderen tot 10 jaar zal de tijdsduur - indien nodig - worden aangepast en wordt het tarief daarop afgestemd.

Betaling
Je kunt contant betalen of per pinautomaat.
De factuur wordt per e-mail verzonden, zodat jij deze gemakkelijk online kan indienen bij de ziektekostenverzekeraar.
Wil je een uitgeprint exemplaar van de factuur, dan is dat uiteraard mogelijk.

Voor werkgevers
In het artikel: reflexzonetherapie en de werkgever worden de mogelijkheden in de werkkostenregeling genoemd.

Voor afspraken, die niet minimaal 24 uur te voren zijn afgezegd en/of bij niet verschijnen op de afspraak, wordt het consulttarief in rekening gebracht middels een 'no-show' factuur. Een 'no-show' factuur is niet declarabel bij de ziektekostenverzekeraar.

In verband met de Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) dient een behandelingsovereenkomst te worden aangegaan. De tekst van deze overeenkomst kun je inzien door op het woord behandelingsovereenkomst te klikken. Zo weet je van te voren waarvoor jouw handtekening wordt gevraagd.

Vergoedingen van ziektekostenverzekeraars

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering.
Zorg die wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering valt niet onder het wettelijk verplicht eigen risico, dus het verplicht eigen risico is niet aan de orde.
Wil je weten wat jouw ziektekostenverzekeraar vergoedt? Mijn beroepsvereniging VNRT heeft een handig overzicht op de site gezet.

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Als je een vrijwillig eigen risico hebt, dan hangt het van de verzekeraar af of de kosten meetellen voor het vrijwillig eigen risico. Lees altijd de eigen polis er op na!
Ziektekostenverzekeraars voeren een eigen beleid, ook ten aanzien van tussentijdse wijzigingen.

Ben je werkgever? Dan verwijs ik je naar het artikel reflexzonetherapie en de werkgever waarin wordt ingegaan op de mogelijkheden in de werkkostenregeling.

Maak direct een afspraak

Wil je een behandelding? Aarzel dan niet en plan meteen een afspraak in. Binnen 2 minuten geregeld en volledig digitaal.

Reserveer nu