Skip to main content
XS SM MD LG XL

Diabetescafé Rijswijk - Voorburg 2023

Data Diabetescafé Rijswijk - Voorburg 2023 zijn bekend gemaakt door Nicolette Raaijmakers, de drijvende kracht achter dit café. 
Haar gegevens om contact op te nemen zijn: 06-57779018 of via nicoletteraaijmakers@gmail.com

Op 13 maart 2023 geef ik als vrijwilliger Do-In Yoga stoeloefeningen aan de deelnemers. Misschien heb jij ook mooie tips voor de diabetici in Nederland en wil je je belangenloos inzetten?

Van Nicolette:
"Het Diabetes Cafe is een moment van ontmoeting. Voor mensen en door met diabetes of familie/professionals/ervaringsdeskundigen. We delen informatie over een thema dat zeer nauw verbonden is aan diabetes. Kom gerust ook eens langs om te luisteren en of mee te praten. Met elkaar vonden we al vaak oplossingsmogelijkheden voor lastige situaties en steun."

De agenda:

Voorburg

jan

11

1900

Neuropathie

Rijswijk

feb

13

1000

Complicaties, welke signalen zijn belangrijk

Rijswijk

mrt

13

1300

Bewegen, wat past bij jou?

Rijswijk

apr

7

1000

Koolhydraten, een dieet of leefstijl?

Rijswijk

mei

8

1900

Psycho/sociale gevolgen

Rijswijk

jun

12

1900

Omkeren type 2, wie betaalt wat?

Rijswijk

sep

11

1900

Zwanger zijn of willen worden: de impact

Rijswijk

okt

9

1000

Van voetverzorging tot amputatie

Rijswijk

nov

13

1000

Meet up thema DVN

Rijswijk

dec

9

1000

Meet up thema DVN

Locaties Voorburg: wijkcentrum Agora 
Locatie Rijswijk:wijkcentrum Stervoorde

 

Reviews

Prev

Ik voel mijn voeten weer

Ik heb voetklachten t.g.v. mijn leeftijd en een ingreep volgde. Als ik bij Jolanda voor een behandeling ben geweest, voel ik mijn voeten weer. Ik kan ook beter lopen, dus dit ga ik bijhouden.

Het voelt zoveel beter

Het voelt zoveel beter! En ik krijg het geloof dat mijn rugklachten kunnen verdwijnen. Ook omdat Jolanda me kan vertellen waarom deze klachten mogelijk spelen. Dan kan je verder

Verlichting van mijn rugklachten

Ik ben onder behandeling van Jolanda en heb er veel baat bij. Na een reflexzone behandeling heb ik minder last van vastzittende spieren en het geeft verlichting van mijn rugklachten. Ik zou de behandelingen bij Jolanda zeker aanraden!

Erg prettige praktijk

Erg prettige praktijk. Jolanda weet waar ze het over heeft en geeft goeie behandelingen en adviezen. Als het nodig is combineert ze verschillende behandelmethodes wat tot goeie resultaten leidt. Ik ga regelmatig voor een onderhoudsbehandeling.

Liefdevolle omgeving

Je komt bij Jolanda in een warme en liefdevolle omgeving. Vanaf het eerste moment voelde ik me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme, plezier en professionaliteit. Helaas heb ik al jaren een slechte gezondheid. De behandelingen van Jolanda zijn voor mij een zeer goede en fijne ondersteuning om toch op een prettige manier door het leven te kunnen.

Next