Skip to main content
XS SM MD LG XL

Hoge werkstress? Reflexzonetherapie brengt je in balans

In deze hectische tijden staan veel bedrijven op het randje van de ondergang. Nu baanzekerheid geen garantie is, gaan veel mensen dan ook gebukt onder meer stress. Er staat meer druk op werkgever én werknemer om te presteren en targets te halen. Dit terwijl er meer op afstand gewerkt wordt, wat de productiviteit en focus voor velen niet ten goede komt. Want over het algemeen geldt: hoe meer gespannen je bent, hoe minder productief je eigenlijk bent.

Invloed op lichaam

Wanneer je last hebt van stress, heeft dit invloed op je hele lichaam. Je staat onder (tijds)druk, voelt een drang om te presteren of draagt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van een probleem, waardoor je hele lichaam onder spanning staat. Vaak heb je er geen weet van hoeveel stress je lichaam opslaat. Bewust of onbewust kun je dan allerlei klachten ontwikkelen.

Stresstolerantie

Elk lichaam heeft een grens als het gaat om stress. De een kan prima multitasken, prioriteiten stellen, time managen en kalm blijven onder hectische omstandigheden, terwijl de ander bij een wolkje teveel al omver geblazen wordt. Mensen met een lagere stresstolerantie lopen dus ook sneller over wanneer er een hoge werkstress of prestatiedruk heerst of wanneer er veel verantwoordelijkheid bij hen ligt.

Omgaan met stress

Weten hoe je lichaam reageert op stress en hoe je hiermee moet omgaan is dan ook essentieel. Neem je te veel hooi op je vork omdat het van je verwacht wordt, negeer je het effect op je lichaam en leg je de lat nog hoger voor jezelf? Je gaat dan voorbij aan je eigen grenzen. Je gaat dan door, terwijl je eigenlijk een rustpauze nodig hebt. Of je kunt geen nee zeggen, terwijl je agenda al stampvol zit.

Grenzen bepalen

Vroeg of laat zal de stress dan zijn tol eisen op het lichaam. Het is dus van belang om dit tijdig aan te pakken, voordat stress eindigt in een burn-out of ziekte. Als reflexzonetherapeute kan ik je helpen om beter te luisteren naar de signalen van je lichaam, je grenzen leren bepalen en handvatten aanreiken om hiermee om te gaan.

Spanning loslaten

Reflexzonetherapie laat je lichaam weer in balans komen, zodat je krachtiger in je schoenen staat en weer optimaal kunt presteren op je werk. Door de ‘hand’ te leggen op de gespannen reflexzones van het lichaam, wordt de druk verlicht. De spanning die in je lichaam vastzit, wordt dan weer losgemaakt. Zo maken de verstoringen en blokkades in het lichaam weer plaats vrij en kan het lichaam beter zijn werk doen. En dat betekent dat jij dat ook kunt.

Ontspanning van binnenuit

Om productief te kunnen zijn en je goed te kunnen focussen op je taken is het namelijk essentieel dat je van binnen in balans in bent. Door van binnenuit tot ontspanning te komen, krijgen de hersenen weer ademruimte. Zowel je productiviteit als werkvermogen zijn dus gebaat bij een reflexzonebehandeling. Je krijgt weer nieuwe energie, bent beter bestand tegen stress en kunt tegenslagen makkelijker overwinnen.

Wil jij ook balans van binnenuit creëren? Ik help je graag om weer tot ontspanning te komen en de stress te laten varen. Als betrokken reflexzonetherapeute heb ik altijd aandacht voor jouw persoonlijke wensen en ga ik samen met jou op zoek naar een passende oplossing voor jouw klachten. 

Reviews

Prev

Persoonlijke aandacht

Haar handen voelen waar JIJ op dat moment behoefte aanhebt. De persoonlijke aandacht is overweldigend. Ik ben afgelopen jaar verhuisd naar andere regio op 100 km afstand, maar ben niet van plan iemand anders te zoeken in die buurt. Dank je wel voor alles Jolanda.

Een geweldige ervaring

Ik kom bij Jolanda en iedere behandeling is een geweldige ervaring: ontspannend, energie-gevend, louterend. Net wat ik op dat moment nodig heb. Goed werk!

Een weldaad

Het is een weldaad om met regelmaat naar Jolanda te mogen gaan. Ik knap iedere keer er weer zo van op. Juist allerlei kleine zaken, die je in het dagelijks leven dwars kunnen zitten, worden met één behandeling vaak al "opgeruimd". Ik heb bewondering voor haar enorme kennis en kunde en raad haar dan ook graag aan bij vrienden en familie!

Verlichting van mijn rugklachten

Ik ben onder behandeling van Jolanda en heb er veel baat bij. Na een reflexzone behandeling heb ik minder last van vastzittende spieren en het geeft verlichting van mijn rugklachten. Ik zou de behandelingen bij Jolanda zeker aanraden!

Liefdevolle omgeving

Je komt bij Jolanda in een warme en liefdevolle omgeving. Vanaf het eerste moment voelde ik me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme, plezier en professionaliteit. Helaas heb ik al jaren een slechte gezondheid. De behandelingen van Jolanda zijn voor mij een zeer goede en fijne ondersteuning om toch op een prettige manier door het leven te kunnen.

Next