Skip to main content
XS SM MD LG XL

Internationale Week van de Reflexzonetherapie 2019 in het teken van stress en burn-out

Holistische visie. Leer van je klachten! Wie ben je en wat heb je nodig?
Balans. Reflexzonetherapie helpt om lichaam en geest in balans te brengen. Je krijgt inzicht in je eigen situatie en dat biedt de mogelijkheid en verantwoordelijkheid er iets aan te doen.
Aanraking. Bij aanraking komt oxytocine vrij, dit vermindert stress. Je ademhaling, spijsvertering en het geheugen verbeteren. Verder werkt dit hormoon pijnstillend en bloeddrukverlagend.
Zelf genezend vermogen. Ons lichaam/geest heeft een zelf genezend vermogen. Reflexzonetherapie stimuleert dit.
Tijd en aandacht. Als therapeute neem ik de tijd voor een uitgebreide intake. Een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Bewustwording is het begin van herstel!

Hoe gestrest ben jij?

Slaap je slecht? Pieker je?
Voel je je opgejaagd? Innerlijk onrustig?
Snel moe? Voel je je down?
Heb je lichamelijke klachten zoals stijve spieren, hoofdpijn, maagpijn etc.?
Heb je een kort lontje? Ben je prikkelbaar?

Burn-out

Je voelt je uitgeput. Je kunt je niet meer concentreren, goed nadenken. Het lijkt of je geheugen je in de steek laat. Op emotioneel vlak voel je je allerminst stabiel.
Aanhoudende stressprikkels kunnen leiden tot een burn-out. Hiervan is sprake als de klachten langer dan 6 maanden bestaan en vermoeidheid de hoofdklacht is.

AANBIEDING in de internationale week van de reflexologie 2019

Moe? Herken je jezelf in het vorenstaande? Wil je ervaren wat reflexzonetherapie voor je kan betekenen?

In deze week bied ik een sessie van 1,5 uur aan voor prijs van 1 uur.

NB Het is niet mogelijk om 1,5 uur online te boeken.
Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je mogelijk (een gedeelte van) de kosten vergoed.

Reviews

Prev

Blij met de therapie

Ik ben zo blij met deze therapie. Mijn nachtelijke opvliegers zijn nagenoeg weg. Overdag zijn de opvliegers meer onder controle. Ik moet de sessies wel bijhouden, anders komen ze terug. Ik heb geleerd dat de overgang een proces is. Processen beginnen en eindigen ook weer. Bedankt!

Ik voel mijn voeten weer

Ik heb voetklachten t.g.v. mijn leeftijd en een ingreep volgde. Als ik bij Jolanda voor een behandeling ben geweest, voel ik mijn voeten weer. Ik kan ook beter lopen, dus dit ga ik bijhouden.

Goede sfeer

Ze is kundig, professioneel, de sfeer is goed. Haar behandelingen helpen goed bij mijn lichamelijke klachten en ondertussen biedt ze ook een luisterend oor voor andere zaken die spelen. Ze bekijkt en behandelt het totale plaatje en ik ga er altijd met een goed gevoel weer weg.

Een natuurlijke bevalling

Gelukt! Met de moxa behandeling van Jolanda is mijn kindje gedraaid. Een normale bevalling zit eraan te komen!

Prettig en effectief

Ik ben altijd op mijn gemak bij haar en de behandeling ervaar ik als heel kundig, prettig en effectief. Het klinkt een beetje raar, maar ik kom er graag (liever niet natuurlijk, want dat betekent dat ik klachtenvrij ben:)

Next