Skip to main content
XS SM MD LG XL

Internationale week van reflexzonetherapie

De internationale week van reflexzonetherapie van 19 september tot en met 25 september 2022.

Elk jaar wordt extra aandacht besteed aan reflexzonetherapie gedurende deze week.

De Vereniging voor Nederlandse Reflexzone Therapeuten *VNRT" heeft voor 2022 het thema Leefstijl als preventie gekozen. Deze keuze is gebaseerd op diverse internationale onderzoeken die uitwijzen dat Reflexzonetherapie positief kan bijdragen aan een verbetering van de gezondheid en een gevoel van welbevinden van mensen die regelmatig bij een reflexzonetherapeut komen. Juist in deze tijd waarin er veel om ons heen gebeurt is het belangrijk goed voor jezelf te blijven zorgen.

Dit jaar staat in het teken van leefstijl. Wat doe jij? Heb je hulp nodig of vragen? Maak een afspraak en kom langs.

Je kunt heel gemakkelijk - nadat je een account hebt aangemaakt  -  een afspraak maken in de online agenda.

Reviews

Prev

Het voelt zoveel beter

Het voelt zoveel beter! En ik krijg het geloof dat mijn rugklachten kunnen verdwijnen. Ook omdat Jolanda me kan vertellen waarom deze klachten mogelijk spelen. Dan kan je verder

Verlichting van mijn rugklachten

Ik ben onder behandeling van Jolanda en heb er veel baat bij. Na een reflexzone behandeling heb ik minder last van vastzittende spieren en het geeft verlichting van mijn rugklachten. Ik zou de behandelingen bij Jolanda zeker aanraden!

Een geweldige ervaring

Ik kom bij Jolanda en iedere behandeling is een geweldige ervaring: ontspannend, energie-gevend, louterend. Net wat ik op dat moment nodig heb. Goed werk!

Liefdevolle omgeving

Je komt bij Jolanda in een warme en liefdevolle omgeving. Vanaf het eerste moment voelde ik me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme, plezier en professionaliteit. Helaas heb ik al jaren een slechte gezondheid. De behandelingen van Jolanda zijn voor mij een zeer goede en fijne ondersteuning om toch op een prettige manier door het leven te kunnen.

Een moment voor mezelf

Ik kijk altijd uit naar het moment voor mezelf. Een heerlijk rust- en oplaadmoment in een relaxte sfeer. Jolanda is een kundig, professioneel, warm en heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Het is een voorrecht bij haar te komen!

Next