Skip to main content
XS SM MD LG XL

Internationale week van reflexzonetherapie

De internationale week van reflexzonetherapie van 19 september tot en met 25 september 2022.

Elk jaar wordt extra aandacht besteed aan reflexzonetherapie gedurende deze week.

De Vereniging voor Nederlandse Reflexzone Therapeuten *VNRT" heeft voor 2022 het thema Leefstijl als preventie gekozen. Deze keuze is gebaseerd op diverse internationale onderzoeken die uitwijzen dat Reflexzonetherapie positief kan bijdragen aan een verbetering van de gezondheid en een gevoel van welbevinden van mensen die regelmatig bij een reflexzonetherapeut komen. Juist in deze tijd waarin er veel om ons heen gebeurt is het belangrijk goed voor jezelf te blijven zorgen.

Dit jaar staat in het teken van leefstijl. Wat doe jij? Heb je hulp nodig of vragen? Maak een afspraak en kom langs.

Je kunt heel gemakkelijk - nadat je een account hebt aangemaakt  -  een afspraak maken in de online agenda.

Reviews

Prev

Blij met de therapie

Ik ben zo blij met deze therapie. Mijn nachtelijke opvliegers zijn nagenoeg weg. Overdag zijn de opvliegers meer onder controle. Ik moet de sessies wel bijhouden, anders komen ze terug. Ik heb geleerd dat de overgang een proces is. Processen beginnen en eindigen ook weer. Bedankt!

Ik voel mijn voeten weer

Ik heb voetklachten t.g.v. mijn leeftijd en een ingreep volgde. Als ik bij Jolanda voor een behandeling ben geweest, voel ik mijn voeten weer. Ik kan ook beter lopen, dus dit ga ik bijhouden.

Klachtenvrij

Met zoveel kennis en ervaring in huis heeft Jolanda me van mijn klachten afgeholpen. Zeer veel dank!

Een weldaad

Het is een weldaad om met regelmaat naar Jolanda te mogen gaan. Ik knap iedere keer er weer zo van op. Juist allerlei kleine zaken, die je in het dagelijks leven dwars kunnen zitten, worden met één behandeling vaak al "opgeruimd". Ik heb bewondering voor haar enorme kennis en kunde en raad haar dan ook graag aan bij vrienden en familie!

Prettig en effectief

Ik ben altijd op mijn gemak bij haar en de behandeling ervaar ik als heel kundig, prettig en effectief. Het klinkt een beetje raar, maar ik kom er graag (liever niet natuurlijk, want dat betekent dat ik klachtenvrij ben:)

Next