Skip to main content
XS SM MD LG XL

Wat staat er op jouw not-to-do lijstje?

Misschien herken je het enigszins teleurgestelde gevoel, diep van binnen, als het to-do-lijstje niet is afgewerkt binnen de tijd, die je daarvoor hebt gereserveerd. Een not-to-do-lijstje maken zou meer voldoening geven, want dan kan je tenslotte veel wegstrepen aan het eind van de dag. Maar ja, zo'n lijstje maken is buitengewoon veel werk. Er is zoveel meer niet te doen dan wel te doen op een dag.

Een alternatief is een to-do lijstje maken, waarop je alles noteert wat gedaan moet worden binnen een bepaalde – vaak door jezelf opgelegde (!) - termijn.
Vervolgens stel je jezelf de vraag: 'Wat moet echt nu en wat kan op een later moment?' 
'Later' streep je weg. En voilà meer rust en ruimte voor jezelf en bovenal voldoening bij het afwerken van je lijstje. Dat geeft je een goed gevoel.

Balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk om ziek worden tijdens je vakantie te voorkomen of veel erger een burn-out of depressie. Veel mensen ervaren ontspanning tijdens een behandeling reflexzonetherapie. De behandeling zelf bevordert ontspanning, maar het feit dat je niet anders kan, dan je over te geven aan de gereserveerde tijd voor jezelf, speelt ook een rol.

Reflexzonetherapie geeft inzicht in je gedrag en herstelt de balans tussen inspanning en ontspanning.

Reviews

Prev

Erg prettige praktijk

Erg prettige praktijk. Jolanda weet waar ze het over heeft en geeft goeie behandelingen en adviezen. Als het nodig is combineert ze verschillende behandelmethodes wat tot goeie resultaten leidt. Ik ga regelmatig voor een onderhoudsbehandeling.

Liefdevolle omgeving

Je komt bij Jolanda in een warme en liefdevolle omgeving. Vanaf het eerste moment voelde ik me gelijk op m'n gemak bij haar. Ze doet haar werk met zoveel enthousiasme, plezier en professionaliteit. Helaas heb ik al jaren een slechte gezondheid. De behandelingen van Jolanda zijn voor mij een zeer goede en fijne ondersteuning om toch op een prettige manier door het leven te kunnen.

Prettig en effectief

Ik ben altijd op mijn gemak bij haar en de behandeling ervaar ik als heel kundig, prettig en effectief. Het klinkt een beetje raar, maar ik kom er graag (liever niet natuurlijk, want dat betekent dat ik klachtenvrij ben:)

Ideaal de combi met massage en cupping

Voor mijn rugklachten kwam ik in deze praktijk terecht. Zoveel geprobeerd, maar geen resultaat helaas. Maar Jolanda kwam met het plan om de reflexzonetherapie te combineren met rug massage en cupping. Een ideale combinatie. Het voelt zoveel beter! En ik krijg het geloof dat mijn rugklachten kunnen verdwijnen. Ook omdat Jolanda me kan aangeven waarom deze klachten mogelijk spelen. Dan kan je verder.

Een natuurlijke bevalling

Gelukt! Met de moxa behandeling van Jolanda is mijn kindje gedraaid. Een normale bevalling zit eraan te komen!

Next