Skip to main content
XS SM MD LG XL

Week van de werkstress 2022

In de week van de werkstress van 14 tot en met 18 november 2022 wordt extra aandacht besteed aan stress op de werkvloer. Stress bij werknemers zorgt voor veel ziekteverzuim. Hoe herken en ervaar je stress bij jezelf en bij je collega’s?

In deze week worden tal van activiteiten georganiseerd waarbij jij centraal staat. Je wordt je bewust van je stressniveau, kunt tips krijgen en zelfs nieuwe dingen leren om je stress onder controle te krijgen. De stressfactoren kan je niet altijd wegnemen, maar je kunt de manier hoe je daarmee omgaat wel veranderen.

In deze week organiseer ik twee activiteiten.

Do-In Yoga oefeningen
Een half uur oefeningen doen om rust in je hoofd en lichaam te krijgen. Geen ingewikkelde oefeningen, maar oefeningen die je in het dagelijks leven gemakkelijk kunt toepassen.
Iedereen ervaart stress op een andere manier. Door de samenkomst klein te houden (maximaal 2 deelnemers per keer) kan ik de oefeningen afstemmen op wat bij jou past.

Alles op een rijtje:
Wanneer: dinsdag 15 november 2022 om 9.00, 10.00, 11.00 of 12.00 uur
Locatie: Sniplaan 35, 2289 EK Rijswijk
Duur: 30 minuten
Kosten: € 10,00 p/p

Wil je meedoen? Neem dan een kijkje in de Do-In agenda (DEZE LINK IS VERLOPEN) of er nog plaats is en reserveer je plek.

Chinese voet- en onderbeenmassage
Voor de vrije stroom van Qi (levensenergie)
Stroomt de energie dan voel je je energiek en bruisend. Stress kan de stroming hinderen en zelfs helemaal stil laten vallen. Dat leidt tot een burn-out of depressie. 
Bij deze voet- en onderbeenmassage worden de reflexzones op de voeten behandeld, de meridianen gemasseerd en drukpunten op de voeten, onderbenen en knieën.

Alles op een rijtje:
Wanneer: donderdag 17 november 2022 om 13.30, 14.45 of 16.00 uur
Locatie: Sniplaan 35, 2289 EK Rijswijk
Duur: 45 minuten
Kosten: € 45,00 p/p

Wil je meedoen? Neem dan een kijkje in de Massage agenda (DEZE LINK IS VERLOPEN) of er nog plaats is en reserveer je plek.

Wil je deze massage alsnog boeken tegen de normale prijs van € 60,00? Dan kan dat via de online agenda. Geef bij je komst naar de praktijk dan even aan dat je deze massage wilt ervaren.

Door de leden van Bewust Delft worden in deze week een groot aantal activiteiten aangeboden. Voor het volledige overzicht kun je een kijkje nemen in de Bewust Delft agenda.
Misschien zie je daar een leuke activiteit waaraan je wilt deelnemen.

Lees ook het artikel over werkstress.

Reviews

Prev

Met enthousiasme en plezier

Jolanda is zeer kundig, professioneel en doet haar werk met heel veel enthousiasme en plezier. Ze bekijkt per sessie wat ik die keer nodig heb. Dit kan een voetreflexbehandeling zijn maar ook cupping, touch for health of een andere massage. Het is absoluut een voorrecht om bij haar te komen.

Een ontspannen sfeer

Jolanda is professioneel en schept een prettige en ontspannen sfeer.

Prettig en effectief

Ik ben altijd op mijn gemak bij haar en de behandeling ervaar ik als heel kundig, prettig en effectief. Het klinkt een beetje raar, maar ik kom er graag (liever niet natuurlijk, want dat betekent dat ik klachtenvrij ben:)

Een moment voor mezelf

Ik kijk altijd uit naar het moment voor mezelf. Een heerlijk rust- en oplaadmoment in een relaxte sfeer. Jolanda is een kundig, professioneel, warm en heeft een zeer prettige persoonlijkheid. Het is een voorrecht bij haar te komen!

Liefde voor haar vak

Een gezellige vrouw, met goede kennis. Liefde voor haar vak.

Next