Skip to main content
XS SM MD LG XL

Workshop voetreflex en meridiaanmassage

Workshop voetreflex- en meridiaan massage

op 6 oktober 2019 van 13.00  tot 16.30 uur

Aan het eind van deze workshop kan je een heerlijke, ontspannende, massage geven. Oók als je geen ervaring met massage hebt.

Je weet dan welke punten stress verlichten en rust brengen. Ook bij jezelf toe te passen!

De massage is een combinatie van verschillende massagetechnieken o.a. uit de reflexologie, acupressuur en polariteitmassage.

Lekker veel afwisseling met kloppen, strijken, kneden en drukken.

Er kunnen max. 6 deelnemers meedoen. Dat betekent individuele aandacht en begeleiding, zodat al je vragen zijn beantwoord als je naar huis gaat.

De prijs van een workshop is € 62,50 incl. btw en koffie/thee.

Aan het eind van de workshop krijg je een naslagwerk mee en een certificaat van deelname.

Het adres is gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar. Parkeren is gratis.

Heb je vragen? Laat het weten!

Reviews

Prev

Blij met de therapie

Ik ben zo blij met deze therapie. Mijn nachtelijke opvliegers zijn nagenoeg weg. Overdag zijn de opvliegers meer onder controle. Ik moet de sessies wel bijhouden, anders komen ze terug. Ik heb geleerd dat de overgang een proces is. Processen beginnen en eindigen ook weer. Bedankt!

Ik voel mijn voeten weer

Ik heb voetklachten t.g.v. mijn leeftijd en een ingreep volgde. Als ik bij Jolanda voor een behandeling ben geweest, voel ik mijn voeten weer. Ik kan ook beter lopen, dus dit ga ik bijhouden.

Toegevoegde waarde

Ik ben altijd erg gespannen. Door de behandelingen kan ik me meer ontspannen. Dat duurt nog vele dagen daarna. Jolanda werkt ook met Touch for Health en test uit welke Bach Bloesem of andere remedie je kunt gebruiken in je proces. Toegevoegde waarde.

Prettig geholpen

Ik was best nerveus bij de eerste kennismaking, maar bij Jolanda voelde ik me heel snel op mijn gemak. Ik vond haar benadering en behandelingen heel fijn.

Ideaal de combi met massage en cupping

Voor mijn rugklachten kwam ik in deze praktijk terecht. Zoveel geprobeerd, maar geen resultaat helaas. Maar Jolanda kwam met het plan om de reflexzonetherapie te combineren met rug massage en cupping. Een ideale combinatie. Het voelt zoveel beter! En ik krijg het geloof dat mijn rugklachten kunnen verdwijnen. Ook omdat Jolanda me kan aangeven waarom deze klachten mogelijk spelen. Dan kan je verder.

Next