Skip to main content
XS SM MD LG XL
hoofdafbeelding

Jolanda van Viersen van Praktijk voor Reflexzonetherapie 8


Het lichaam beschouw ik als een toegangsdeur. Met de kracht van aanraking en massage kan de deur worden geopend. Daardoor zijn effecten merkbaar op lichamelijk en geestelijk vlak.
Mijn behandelingen zie ik als een uitnodiging tot een reactie. Ik vertrouw daarbij volledig op de ‘eigen wijsheid’ van ieders lichaam en geest. Dat wat komt is helend voor je op het juiste moment, op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo.

Ik werk al vele jaren in mijn praktijk en ik vind het nog altijd boeiend en een uitdaging om samen met de cliënt aan de slag te gaan. Te onderzoeken hoe en met welke behandelingen, eventueel supplementen of aanpassingen in levenstijl de klachten of ongemakken, die worden ervaren, kunnen verminderen of verdwijnen.
Het maakt me blij als iemand inzicht krijgt in de klachten of ongemakken in relatie tot zijn/haar situatie van dat moment, o.a. door de gesprekken die we hebben. Die persoon kan weer verder en de nodige veranderingen aanbrengen en beslissingen nemen voor zijn/haar welzijn.

In 2006 heb ik de 4-jarige HBO-opleiding Reflexzonetherapie succesvol afgerond. Na mijn beëdiging ben ik officieel gestart met Praktijk voor Reflexzonetherapie ‘8’. 
In 2002 begon ik al met het behandelen. Kennis uit boeken in combinatie met (eigen) ervaring is meer dan de som der delen, vind ik. Het werken in de praktijk blijkt telkens weer een grootse leermeester.

Naast reflexzonetherapie heb ik ervaring met de Oosterse zienswijzen, waaronder de meridianenleer en de 5-elementenleer, moxa, cupping, triggerpoints, Touch for Health en polariteitmassage. Als Do-In Yoga docente kan ik je tips geven welke oefeningen goed voor je zijn. Hiermee heb ik een groot aantal handvatten om vanuit diverse invalshoeken te werken en deze kennis toe te passen om je verder op weg te helpen naar herstel.

Ik ben aangesloten bij: 

VNRT               RBCZ              SCAG

Agb-codes en licentie nummers worden op aanvraag – onder opgave van redenen – verstrekt.

Opgeleid in notarieel recht kwam ik destijds terecht in de "zakelijke" wereld. Veel stress, want de zaken moesten op tijd af. Ik voelde de emotie bij de cliënt, die in echtscheiding lag, die een eigen bedrijf wilde beginnen en de financiering niet rond kreeg, tuinders/bedrijven moesten worden uitgekocht voor woningbouw. Zo vele voorbeelden te schetsen. Ik wilde meer zijn dan de behandelaar van "de zaak", maar dat werd niet altijd gewaardeerd door de werkgever.
Een andere weg sinds 2006, nu helemaal op mijn manier, met hart en compassie - wat er altijd al was - werken met cliënten, waarvoor ik de tijd heb en neem.
Hoe mooi is dat!

Reviews

Prev

Positieve ervaring

Mijn ervaring met voetreflex therapeute Jolanda zijn zeer positief!!!

Een weldaad

Het is een weldaad om met regelmaat naar Jolanda te mogen gaan. Ik knap iedere keer er weer zo van op. Juist allerlei kleine zaken, die je in het dagelijks leven dwars kunnen zitten, worden met één behandeling vaak al "opgeruimd". Ik heb bewondering voor haar enorme kennis en kunde en raad haar dan ook graag aan bij vrienden en familie!

Een ontspannen sfeer

Jolanda is professioneel en schept een prettige en ontspannen sfeer.

Klachtenvrij

Met zoveel kennis en ervaring in huis heeft Jolanda me van mijn klachten afgeholpen. Zeer veel dank!

Liefde voor haar vak

Een gezellige vrouw, met goede kennis. Liefde voor haar vak.

Next